SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till mjolbybudo.se!
Sensei Mats Nilson 4 Dan
Välkommen till vår nya hemsida!  

Mjölby Budoklubb är en av landets äldsta Karateklubbar och vi håller fast vid den traditionella Budoträningen i form av 
Kyokushin Karate.

Vi tränar hårt och diciplinerat och mixar fys, grundteknik, kata, applikationer (självförsvar) och tävlingsfighting. Vissa pass fokuserar mer på vissa bitar, bredden är dock viktig för oss.

Alla kan träna hos oss, gammal som ung (från 10år) man gör sitt bästa efter sina egna förutsättningar, ingen ser ner på den som inte klarar allt.
Välkomna att prova på Karate hos oss, 4 prova på pass bjuder vi på.
Avgifter och övrig info hittar du på "om klubben"

När du bestämt dig för att bli medlem anmäler du dig enkelt här på sidan så kommer det en faktura på mailen.

PS, handlar du på nätet? 
Starta via sponsorhuset så går det både en liten peng till klubben och till dig själv (50/50) varje gång utan att det kostar nåt extra. Klicka bara på annonsen till höger. 
Tack på förhand.Tävlingspass Måndagar 18-19
2021-11-15 18:08

Albin Staaf kör igång träningspass för tävlingssugna Måndagar 18-19 tills vidare om intresse finns.

 

Sensei Mats

Starka insatser på Okawa Cup!!!
2021-11-08 17:25

I Lördags hade vi ett antal deltagare med på Okawa Cup i Kungälv, en mycket välorganiserad och bra tävling med många klasser i både Kata och Kumite. Alla Kataklasser kördes på Lördagen och alla Kumiteklasser på Söndagen.

 

I Katatävlingen Tävlade Liesl Skogsberg och Linnea Collin i varsin klass, jag kunde dessvärre inte va på plats men Alva Kotula var där och coachade. Jag såg insatserna på streamen iaf, och båda gjorde ett stabilt intryck och fick båda Brons. Då det va deras första tävling blev jag imponerad av deras självkontroll och fokus!! Kata är svårt att tävla i och med att du står ensam med alla domares blickar på dig. 

 

På Söndagen var det Kumite och vi ställde upp med, Liesl, Alva. Ali, och Benjamin, först upp var Liesl i "ungdom flickor 2009-2008" och blev det spännande ? Liesl gjorde en stabil första match men förlorade. I andra matchen hände nåt med Liesl, hon förvandlades från "snövit" till "hulken" på 2 sekunder och jävlar vilken power hon plötligt fick !!! Jag har ju sett det hända många ggr och kallar detta tillstånd "när polleten ramlar ner" denna enorma spirit kom som en "blixt från klar himmel" och min puls va nog högre en Liesl´s ;) djävlar vilken skillnad !! En väl förtjänt bronsplats till Liesl och jag är övertygad om att den polleten stannar i Liesl´s medvetande för all framtid!! 

 

Sen kommer energi knippet Alva i klassen Kadett flickor 2007-2006 . 63-70 kg. Alva är ju som en "stridsvagn" som bara går framåt och driver motsåndaren bakåt.  Hon anmälde sig frivilligt i en högre klass och mötte en erfarnare motståndare som dessvärre satte ett par för hårda Jodansparkar, så Alva fick en mindre hjärnskakning och läkarförbud mot att forsätta. Hon va mest arg för att hon inte fick fortsätta !! Men fick välförtjänt silvermedalj i klassen!! Tyvärr tävlingsförbud från läkare en tid, men ytterst kompetenta läkare på plats gjorde ju tävlingen ännu bättre och säkrare.

 

Sen kom ju herrarnas tungvikt där Ali va först ut, och startade brutalt med sällan skådad energi, herredjävlar vilket tryck !! han fick ett par olyckliga sparkar insida lår/skrev, fick läkarundersökas ett par ggr men en välförtjänt bronsmedalj !! 2 kanonmatcher gjorde han med bravur !! 

 

Sist ut var Benjamin som anmält sig i klassen "supertungvikt herrar" +90, Benji vägde in på 91 kg. 4 st i klassen varav 3 vägde en bra bit över 100. Nu är jag ju inte direkt "opartisk" men så stolt över min son, han rörde sig fantastiskt och satte många bra lowkicks. Otrolig självkontroll och bra footwork. Såg aldrig ut att "tappa kontrollen" för en pappa att se sin son i såna situationer kan ju bara vi som varit där förstå. 

 

Hoppas att dessa framgångar kan sporra fler att tävla i framtiden, kanske fler " poletter" trillar ner !

 

Jag kommer finnas där som Coach o tränare många år framöver, men ser naturligtvis fram emot att andra tar över, nytt blod behövs i alla organisationer, helgen bevisade att det finns otroliga talanger i klubben. Så stolt över er alla!!! 

 

Domo Arigato,

Sensi Mats

 

 

 

 

 

 

 

Fakturor Ht
2021-07-28 18:38

Fakturering av Tränings & Medl avg. för hösten är påbörjad, om ni inte har aktiva barn eller är aktiva själva så kan ni bara bortse från fakturan, vi har ingen inkassoverksamhet utan litar på att folk är hederliga. 

 

Mvh Sensei Mats

Sommarlovsträning
2021-06-09 12:37

Fr.o.m Nästa vecka övergår vi till Sommarschema enligt följande;

 

Tis och Tors 18-19 barn nybörjargruppen.

Tis och Tors 19-20 vuxna + av barngruppen.

 

Alltså ingen Lördagsträning.

 

Barn som är i "mellangruppen" är ju väldigt spridda i ålder men det är OK att prova sena passet, tanken år att det ska va lite tuffare med lite längre löpturer mm. Känner man att man inte klarar det så är det helt ok att träna med nybörjarna.

 

OBS! skor för utomhusträning skall medtagas av alla!! 

 

Vi testar så här, om det inte funkar så kan vi givetvis ändra schemat.

 

Hoppas på en solig sommar!

 

Sensei Mats

Vårens Fakturor
2021-03-02 12:23

Nu har jag fått iväg vårterminens fakturor, om om ni eller era barn slutat så kan ni bara riva fakturan, men skicka gärna ett mail så jag kan ta bort er från medlemsregistret. 

Tacksam om ni även meddelar om ni saknar en faktura.

 

Mvh Mats

mind.mjolby@wasadata.net

073 644 78 31

 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook